Παρουσίαση E-catalog

Πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο βήμα βάζοντας τον δικό σας ηλεκτρονικό κατάλογο με δυνατότητες κάλεσμα σερβιτόρου και παραγγελία από το τραπέζι – δωμάτιο – ξαπλώστρα.

Τρόπος λειτουργίας

Ο τροπός λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταλόγου είναι πολύ απλός και εύκολος. Στο κάθε τραπέζι – ξαπλώστρα – δωμάτιο του καταστήματος σας θα έχετε ένα αυτοκόλλητο ή ένα ξύλινο stand που θα έχει πάνω το qr code για να μπορεί ο πελάτης να το σκανάρει με το κινητό του και να μεταβαίνει στην ηλεκτρονική σας σελίδα.

Κατασκευή ηλεκτρονικής σελίδας

Μια ηλεκρονική σελίδα η οποία περιέχει τα κοινωνικά δίκτυα σας ή της εταιρείας σας, με δυνατότητες ενσωμάτωσης wifi , ηλεκτρονικό κατάλογο , τηλέφωνα επικοινωνίας , τοποθεσία εταιρείας , ηλεκτρονικές διευθύνσεις , google reviews. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης εικόνων από το φυσικό κατάστημα για να μπορεί ο πελάτης να έχει μία ολοκληρωμένη είκονα του καταστήματος.

Δείτε το demo της σελίδας εδώ : Demo

 

Παραγγελία από το τραπέζι – ξαπλώστρα – δωμάτιο

Κατά τη σάρωση ενός κωδικού QR Code το οποίο θα βρίσκεται πάνω σε οποιοδήποτε τραπέζι, θα μεταβαίνει τους πελάτες στον δικό σας ηλεκτρονικό κατάλογο όπου θα μπορούν με  μερικά κλικ να πραγματοποιούν και να ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους. Μόλις ο πελάτης κάνει την παραγγελία του, έρχεται η ειδοποίηση στον σερβιτέρο και έπειτα την στέλνει για εκτύπωση. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης σερβιτόρου όπου μπορεί ο πελάτης να καλεί τον σερβιτόρο από το τραπέζι του για να παραγγείλει ή να ζητήσει ένα επιπλέον ποτήρι ( οι ειδοποιήσεις προσαρμόζονται με τις ανάγκες του καταστήματος ) .

Δείτε το demo e-catalog εδώ : Demo

 

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τα στοιχεία για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο online chat που έχουμε κάτω δεξία.